Intresseanmälan jobb

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Om din anmälan är intressant så kommer vi att kontakta dig för att få veta mera om dina möjligheter att arbeta hos oss. Observera att när du lämnar en intresseanmälan innebär det inte med automatik att du blir aktuell för lediga tjänster som vi annonserar ut. Du måste även göra en ansökan på dessa tjänster om du är intresserade av dem. 

När din intresseanmälan kommer in till oss så blir den tillgänglig för alla chefer i kommunen. Ansökan finns kvar ett år och vill du att intresseanmälan ska finnas kvar längre så gör du en ny intresseanmälan i e-tjänsten.  

Tyvärr kan vi inte garantera att du får återkoppling på din intresseanmälan. Om intresseanmälan är intressant och vi tar kontakt med dig så kan det röra sig om korta anställningar så väl som långa anställningar. Om du skulle bli aktuell för jobb inom vård, omsorg, förskola och skola krävs att du lämnar ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Detta utdrag kan du beställa  polisens hemsida.

Är du student vid högskola/universitet/vuxenutbildning så kan du använda e-tjänsten: intresseanmälan för examensarbetet/praktik/studentjobb.

Frågor om e-tjänsten

Vilhelmina kommun, växeln
vaxeln@vilhelmina.se
0940-140 00

Personuppgiftsansvarig

Vilhelmina kommun, Kommunstyrelsen
gdpr@vilhelmina.se

Följande behövs för e-tjänsten

  • E-legitimation

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa